Εταιρεία

Το 1993 δημιουργήθηκε η εταιρεία STREAM TEAM, από τον Άγγελο Σακάλογλου και τη Στέλλα Στιβαχτάρη, προσφέροντας απόλυτη υποστήριξη στους πελάτες της εξυπηρετώντας ανάγκες που σχετίζονται με το σχεδιασμό και την παραγωγή συσκευασίας, τη δημιουργία μακέτας και την εκτύπωση του έντυπου υλικού. Ο μεγάλος όγκος εργασιών οδήγησαν την εταιρεία στη δημιουργία μεγαλύτερου χώρου. Έτσι, το 2007 οι εγκαταστάσεις μεταφέρθηκαν στη Βιομηχανική Περιοχή Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.

Το όραμα της STREAM TEAM είναι να δημιουργήσει μια ηγετική εταιρεία στον τομέα της χάρτινης συσκευασίας και της εκτύπωσης, αναπτύσσοντας ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις συσκευασίας και έντυπης μορφής που εμπιστεύονται οι πελάτες της και οι οποίες αναδεικνύουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ανθρώπων αυτών, μέσα από ένα περιβάλλον υψηλής απόδοσης και τεχνογνωσίας που εξασφαλίζει τόσο την κερδοφορία της εταιρείας όσο και την ευημερία της κοινωνίας.

Στόχος της STREAM TEAM είναι η ικανοποίηση των πελατών της μέσα από την πλούσια γκάμα εφαρμογών που προσφέρει. Πίσω από τα προϊόντα της βρίσκονται οι άνθρωποί της, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, οι συνεργάτες της και οι προμηθευτές της με τους οποίους τους συνδέει αυτός ο κοινός στόχος.

Στην STREAM TEAM έχουν γνώση της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς, αναλύουν τα δεδομένα και σας προσφέρουν τις λύσεις που χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Η STREAM TEAM εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο είναι πιστοποιημένο ως προς το πρότυπο ISO 9001.